Koud gedeelte:
– Twentse vleessalade
– Stokbrood met kruidenboter en knoflooksaus
– Rauwkost seizoen
Warm gedeelte:
Hier hebt u keuze uit 3 soorten:
– Haassaté met satésaus
– Dijkip Teriyaki met roerbakgroenten
– Huis gemarineerde Spare-ribs
– Varkensmedaillons met champignonroomsaus
– Gekruide drumsticks in zoetzure saus
– Sukadelapjes gegaard in runderjus
– Roerbakvis met gamba’s en roerbakgroenten*
– Schnitzeltjes met jagersaus/zigeunersaus
* meerprijs van 2 euro p.p.
Het warme gedeelte wordt aangevuld met:
– Gebakken kriel met spek en bosui
– Warme groenten bloemkool & broccoli
U kunt dit buffet ook aanvullen met de gerookte vissoorten: (meerprijs 5 euro p.p.)
– Gerookte zalm en forel
– Makreel peper en naturel
Het samenstellen van dit buffet is vanaf 17,90 p.p.